Sinds januari 2019 ben ik werkzaam als Market Development Representative bij SAP Concur. Bij SAP Concur ben ik verantwoordelijk voor het generen, kwalificeren en nurturen van leads en new business binnen de Benelux. Hiervoor heb ik Commerciƫle Economie gestudeerd aan de hogeschool Avans Breda.

Tijdens de Bootcamp bij Salesmarketeer heb ik geleerd hoe de theorie wordt toegepast in praktijk. De bootcamp bestond uit een theoretisch gedeelte en een praktijk gedeelte. De theorie heeft me geleerd hoe beslissingsprocessen bij organisaties verlopen. Hoe de IT-sector eruit ziet en welke systemen en uitdagingen organisatie hierin hebben. Welke gesprekstechnieken je toepast om achter het compelling event, het strategische pijnpunt, te komen. Hoe je e-mails opmaakt en via LinkedIn krachtige inmails opstelt. Op welke manieren je vraag en waarde kan creĆ«ren voor een organisatie.

Ik ben van mening dat voor ieder persoon die in de sales wilt werken, Salesmarketeer de juiste opstap is om succesvol te worden de IT-wereld. Daarnaast zorgt Salesmarketeer ervoor dat de lat op de juiste hoogte wordt gelegd. Het doel van Salesmarketeer is om mij goed te laten functioneren in mijn rol, dus ik sta in het middelpunt tijdens de Bootcamp en dat is erg prettig als starter zonder enige ervaring.

In de vier weken bootcamp werk je intensief samen met Ronald en Yvonne. Ronald heeft me veel geleerd hoe bedrijven functioneren en waar ik als Market Development Representative op in moet haken. Yvonne heeft mij ontwikkeld in zelfsturing en gespreksvoering. Daarbij geven beide continue feedback op de gesprekken die gevoerd worden met bedrijven, waardoor je deze feedback direct kan toepassen in het volgende gesprek. Je ontwikkelt je snel, maar dit gaat uiteraard met vallen en opstaan. Het fijne aan Salesmarketeer is dat je altijd kan terugvallen op de coaches. Zij zorgen ervoor dat je op de rails blijft en proactief te werk blijft gaan.

Na 3 maanden werkzaam te zijn bij SAP Concur kan ik nu met zekerheid zeggen dat de Bootcamp van Salesmarketeer ervoor heeft gezorgd dat ik mezelf enorm heb kunnen ontwikkelen in dit vakgebied. In zeer korte tijd heb ik grote stappen kunnen maken. Het resultaat wordt zichtbaar en dat geeft nog meer motivatie om extra hard te werken.

Verwacht u meer betrokkenheid van uw verkoop binnendienst? Of wilt uw verkoop binnendienst naar een hoger niveau tillen? Download onze trainingsfolder en bekijk de modules binnen de Salesmarketeer Academy.

[xyz-ihs snippet=”Trainingsfolder2019″]