Business Development Bootcamp
Onboarding bij Mavim 

 

 

Verwacht u meer betrokkenheid van uw verkoop binnendienst? Of wilt uw verkoop binnendienst naar een hoger niveau tillen? Download onze trainingsfolder en bekijk de modules binnen de Salesmarketeer Academy.

[xyz-ihs snippet=”Trainingsfolder2019″]

Daar sta je dan! 10 Jaar werkzaam in een hotel en je hebt binnen de hotelwereld een mooie groei doorgemaakt met verschillende functies. Een vast contract, zekerheid, leuke collega’s, passie voor gastvrijheid en blij worden als je een probleem kan oplossen. Het klinkt als een mooie aanvulling op je sociale leven, maar waar is de uitdaging?

Dit was de reden dat ik 7 Januari 2019 bij Mavin in dienst ben getreden. Mavim helpt bedrijven met een platform waarmee organisaties in staat zijn zich snel aan te passen aan continu veranderende omstandigheden. Ik begon direct aan een inwerktraject bij Salesmarketeer, oftewel de Business Development Bootcamp om mij kennis te laten maken met de IT-branche en het vak inside sales.

Tijdens de bootcamp ontwikkelde ik mijn sales skills. Denk hierbij aan: De kracht van LinkedIn en digital selling, koud bellen naar prospects, cross- en upsell calls naar klanten. Iets waarvan ik dacht, dat ‘’doe ik wel even’’. Echter vrij snel kwam ik erachter dat dit niet alleen een telefoon oppakken is of een bericht schrijven op LinkedIn schrijven. Er zit zoveel theorie en praktijkervaring achter en continue moet je van jezelf het uiterste vragen.

Na een periode van 3 weken in de Inside sales onboardingstrainingen van Salesmarketeer kwam ik direct op het juiste pad waar ik niet meer van kon afwijken. Op deze manier wisten zij mij mijn grenzen te doorbreken, zonder dat ik het daadwerkelijk door had. De kijk op het vak sales in combinatie met de IT-branche heeft voor mijzelf vele deuren geopend. Zij hebben mij geleerd analytisch te denken en na te denken over elke stap die ik neem. Het continue streven om het beste uit jezelf te halen is erg verfrissend.

De Business Development Trainingen van Salesmarketeer hebben mij op het juiste pad gebracht, geholpen om bij Mavim snel te aarden en resultaat te maken. Door de bootcamp van Salesmarketeer was de route naar de Mavim propositie/ product snel te absorberen.

 

 

Verwacht u meer betrokkenheid van uw verkoop binnendienst? Of wilt uw verkoop binnendienst naar een hoger niveau tillen? Download onze trainingsfolder en bekijk de modules binnen de Salesmarketeer Academy.

[xyz-ihs snippet=”Trainingsfolder2019″]

Daar sta je dan! 10 Jaar werkzaam in een hotel en je hebt binnen de hotelwereld een mooie groei doorgemaakt met verschillende functies. Een vast contract, zekerheid, leuke collega’s, passie voor gastvrijheid en blij worden als je een probleem kan oplossen. Het klinkt als een mooie aanvulling op je sociale leven, maar waar is de uitdaging?

Dit was de reden dat ik 7 Januari 2019 bij Mavin in dienst ben getreden. Mavim helpt bedrijven met een platform waarmee organisaties in staat zijn zich snel aan te passen aan continu veranderende omstandigheden. Ik begon direct aan een inwerktraject bij Salesmarketeer, oftewel de Business Development Bootcamp om mij kennis te laten maken met de IT-branche en het vak inside sales.

Tijdens de bootcamp ontwikkelde ik mijn sales skills. Denk hierbij aan: De kracht van LinkedIn en digital selling, koud bellen naar prospects, cross- en upsell calls naar klanten. Iets waarvan ik dacht, dat ‘’doe ik wel even’’. Echter vrij snel kwam ik erachter dat dit niet alleen een telefoon oppakken is of een bericht schrijven op LinkedIn schrijven. Er zit zoveel theorie en praktijkervaring achter en continue moet je van jezelf het uiterste vragen.

Na een periode van 3 weken in de Inside sales onboardingstrainingen van Salesmarketeer kwam ik direct op het juiste pad waar ik niet meer van kon afwijken. Op deze manier wisten zij mij mijn grenzen te doorbreken, zonder dat ik het daadwerkelijk door had. De kijk op het vak sales in combinatie met de IT-branche heeft voor mijzelf vele deuren geopend. Zij hebben mij geleerd analytisch te denken en na te denken over elke stap die ik neem. Het continue streven om het beste uit jezelf te halen is erg verfrissend.

De Business Development Trainingen van Salesmarketeer hebben mij op het juiste pad gebracht, geholpen om bij Mavim snel te aarden en resultaat te maken. Door de bootcamp van Salesmarketeer was de route naar de Mavim propositie/ product snel te absorberen.